Основно училище "Д-р Иван Селимински" - град Сливен
Основно меню

КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА И ОРИГИНАЛНО КОЛЕДНО ПОЖЕЛАНИЕ „КОЛЕДНА МАГИЯ” - 2023

РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ” - СЛИВЕН

 

ОБЯВЯВА

КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА И ОРИГИНАЛНО КОЛЕДНО ПОЖЕЛАНИЕ „КОЛЕДНА МАГИЯ” - 2023

 

За петнадесета поредна година, в навечерието на Коледа - най-чакания,  най-обичания от децата празник, Регионална библиотека „Сава Доброплодни” организира Конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ – 2023, за да поощри децата и тийнейджърите да пресъздадат коледната магия - светла, красива и съзидателна. За да се включат в конкурса, те трябва да нарисуват върху картон коледна картичка с максимален размер до 15х21 см. Към нея, на допълнителен лист, да добавят своето оригинално пожелание за празника и да я донесат в Детския отдел или да я изпратят по пощата на адреса на библиотеката /гр.Сливен, ул. ”Никола Карев” № 1, РБ ”Сава Доброплодни”/  до 11 декември 2023г. включително.

Участие в конкурса могат да вземат деца и тийнейджъри на възраст от 6 до 16 години.

         Към творбите за конкурса, на допълнителен лист, всеки участник трябва да добави и следната информация: три имена, възраст (навършени години), училище, клас, домашен адрес, телефон и e-mail за контакти.

Специално жури ще оцени изпратените творби.

В дните преди Коледа, всички изпратени картички ще бъдат показани на изложба във фоайето на библиотеката и виртуално в YouTube канала на институцията.

Разбира се ще има и много награди, както за най-красивите картички, така и за най-оригиналните коледни пожелания.

Наградите на отличените участници в двата раздела на конкурса ще бъдат връчени на специална церемония на 21 декември /четвъртък/ 2023г., от 11:00ч., в РБ „Сава Доброплодни”, в рамките на програмата „Коледа в библиотеката”. Участниците, които не могат да присъстват на церемонията, ще получат наградите си по пощата.

Изпратените за конкурса картички не се връщат на участниците.

 

За повече информация: 044/623970  -  Детски отдел

                                         044/622441; 0886090712 

Прикачени документи

OBYAVA_XMAS_COMPETITION_2023_A4 (1).pdf