Основно училище "Д-р Иван Селимински" - град Сливен
Основно меню

Основно училище „Д-р Иван Селимински“ е част от програма „Училища за пример“

Екипът на Основно училище „Д-р Иван Селимински“ е сред избраните участници  за следващия випуск на програмата   „Училища за пример“ на Фондация „Заедно в час“. Програмата е наследник на Академията за лидери в образованието на фондация „Америка за България“ и съвместява знанията и опита на „Заедно в час“ в областта на професионалното развитие и подкрепата на учители.

От новата учебна година (2021-2022), в продължение на две години, училищният и лидерският екипи ще работят с висококвалифицирани ментори, които ще подпомагат професионалното им развитие в интегрирането на иновативни подходи за обучение и управление. По този начин училището ще затвърди позицията си като едно от най-успешните в града, предлагащо модерна и ефективна образователна среда.

В разработването и защитата на проекта взеха участие лидерският екип на Основно училище „Д-р Иван Селимински“ - Ваня Пенчева (директор), Донка Славова и д-р Владимира Тенева (заместник-директори учебна дейност) и учителски екип: Емилия Йорданова, Деяна Бакалска, Елена Миткова, Диана Колева и Валерия Минкова.

Повече за програмата: https://zaednovchas.bg/model-schools/